تبلیغات
اجتماعی، علمی، روانشناسی - روش صحیح خوردن میوه (قسمت دوم)
.  با کلیک روی ستاره یک امتیاز به این مطلب بدهید
شنبه 22 آبان 1389  10:52 ق.ظ
نوع مطلب: (تغذیه ،پزشکی ،علمی ،اطلاعات عمومی ،) توسط: soheil_n



کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است. حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است.




سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند.





توت فرنگی: میوه محافظ توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.




پرتقال: دارویی شیرین، مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد . کلسترول را کم میکند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.




هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی، از 92% آب تشکیل شده است. همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند. همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.




انبه: نشان بالاترین برای ویتامین سی که بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم ها مفید میباشند.


آخرین پست ها
دریافت کد ابزار آنلاین